Nukkekoti höpsötyksiä

Nukkekotini olen rakentanut vanhaan hyllykköön. Siellä on kaikki sallittua, kukaan ei kiukuttele, katoa eikä sairastu. Nukkekoti on salainen maailmani missä jokainen unelma käy toteen. Mikään ei ole mittakaavassaan eikä ihan tiptop tehtyä, mutta mielenterveys on huipussaan keksiessä sinne tarvikkeita tai kalusteita. Paljon on vielä tekemättä mutta askel kerrallaan! Kerrankin ajatus tekemättömistä töistä tuo hymyn huulille.

Kun antautuu miniatyyrin maailmaan, alkaa nähdä nukkekoti tarvikkeita uskomattomista tavaroista. Mieheni on tuonut tarvikkeita töistä, lapseni ottavat talteen milloin mitäkin kysyäkseen onko käyttöä ja isäni on tuonut reissuilta tuliaisina esim kahvi-astiaston pyhäpäivän kahvihetkiin.

Mahdollisimman paljon teen itse.

kakluuni valmistumassa
Yksityiskohtia vailla valmis

Päivittelen myöhemmin lisää kuvia. Kivaa, jos palaat takaisin katselemaan!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.