FAUNATAR

Turun länsikeskuksessa sijaitsevat Faunatar on mielestäni jokaisen eläinrakkaan arvoinen käyntikohde. Iloinen, osaava henkilökunta ja viihtyisät tilat. Eläimet ovat hyvinhoidettuja ja näkyvillä on useita terraarioita sisustusvinkkeineen. Akvaario-osasto on hieno. On otettu huomioon kalojen hyvinvointi altaan reunaan kiinnitetyillä lapuilla, joista näkee mitkä ovat juuri tulleita eivätkä siksi vielä myynnissä. Karanteenia noudattaen.

Faunatar, länsikeskus
Faunatar, länsikeskus. Kuva liikkeen sisältä

Keskellä liikettä on tilavat oleskelutilat pupuille ja marsuille. Tuo mahtavan mahdollisuuden niiden sosiaalistumiseen eri ääniin sekä ihmisiin. Touhujen keskellä oppivat uusiin tilanteisiin sopeutuen niihin huomattavasti paremmin kuin pienessä häkissä.

Käyn itse asiakkaana heillä ja olen ollut useaan kertaan otettu henkilökunnan asiakaspalvelun laadusta. Jos liikkeestä ei löydy haluamaa eläintä tai tuotetta ovat he innokkaita katsomaan tilauslistasta tilaamisen mahdollisuutta tai ottavat niin halutessa yhteystiedot talteen ilmoittaakseen tuotteen näkyvän listoilla.

Faunatar
Liikkeen takaosassa terraarioita, runsaasti tuotteita sekä muiden myytävien eläimien tilat.

Kertaakaan en ole liikkeestä tullut ulos pahoilla mielin. Joka kerta asioidessani olen saanut tunteen kuulluksi tulemisesta, neuvoja sekä tietoa. Hyvää mieltä tuo myös se, että kyselevät aiemmin ostamieni lemmikkieni vointia. Kyllähän kaikki haluavat tunteen huolehtimisesta ja muistamisesta.

Suosittelen!